logo2


6/3/11


"Φίλοι, μην αφήνεται τους φίλους σας να χρησιμοποιούν το Internet Explorer 6." Δήλωση κάποιου γνώστη της πληροφορικής, για να προστατέψει τους φίλους του από τους κινδύνους ιών, από τους οποίους κινδυνεύουν με την χρήση του ΙΕ6; Όχι, είναι δήλωση της ίδιας της Microsoft, από την ειδική ιστοσελίδα που δημιούργησε για την κατάργηση χρήσης του Internet Explorer 6.


Χθες η Microsoft, ξεκίνησε την παγκόσμια καμπάνια της για την κατάργηση της χρήσης του περιηγητή Internet Explorer 6, και όπως βλέπετε από την φωτογραφία περιλαμβάνει στατιστικά χρήσης του περιηγητή από όλο τον κόσμο. Στον χάρτη φαίνεται η εκτεταμένη χρήση του στην Κίνα την Ινδία και αλλού.

Στον ιστότοπο, πέρα από τα στατιστικά μπορείτε να συμμετάσχετε και εσείς στην διάδοση της καμπάνιας, και να πληροφορηθείτε για τους κινδύνους που υπάρχουν από την χρήση του παλαιού περιηγητή.
Υπενθυμίζουμε ότι η πιο πρόσφατη έκδοση του Internet Explorer είναι η 8, με την 9 να βρίσκεται στα τελικά στάδια δοκιμών, με ημερομηνία διάθεσης μέσα στο Μάρτιο φέτος.
Πηγή: dailytech


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου