logo2


4/5/11

Η ελευθερία βρίσκεται τώρα στα χέρια σας, χάρη στο νέο Packard Bell Liberty Tab, σχεδιασμένο για να απολαμβάνετε την ψηφιακή σας ζωή με τη μέγιστη διασκέδαση οπουδήποτε και οποτεδήποτε.

Το νέο Packard Bell Liberty Tab είναι ένα tablet 10,1 ιντσών που δημιουργήθηκε για να ικανοποιήσει την ανάγκη όλης της οικογένειας για διασκέδαση, ψυχαγωγία, πολυμέσα και εργασία με απόλυτη άνεση.

Με το Packard Bell Liberty Tab, θα γνωρίσετε μια νέα διάσταση χρηστικότητας και διασκέδασης χωρίς περιορισμούς.

Εκφραστείτε ελεύθερα
Το πρώτο που εντυπωσιάζει στο Packard Bell Liberty Tab είναι η υπέροχη γραμμή του, που δίνει μια γνήσια αίσθηση ξεχωριστής κομψότητας. Το Packard Bell Liberty Tab διατίθεται σε δύο κομψές χρωματικές επιλογές, Κόκκινο του κερασιού ή Λευκό περλέ, με το απαράμιλλο στιλ της Packard Bell που ταιριάζει απόλυτα με την προσωπικότητά σας. Εκφραστείτε και επιλέξτε το χρώμα που ταιριάζει σε σας.

Το Packard Bell Liberty Tab περιλαμβάνει τα πάντα και δεν χρειάζεται άλλα εξαρτήματα: εκφραστείτε ελεύθερα με τον καλύτερο τρόπο.

Ζήστε ελεύθερα
Εξοπλισμένο με το λειτουργικό σύστημα Google Android 3.0 “Honeycomb”, τη νέα έκδοση της πλατφόρμας Android, ειδικά βελτιστοποιημένη για tablet, το Packard Bell Liberty Tab κάνει την εμπειρία της περιήγησης και της αφής, απλώς συναρπαστική.

Να σημειώσουμε επιπλέον, ότι υποστηρίζει περιεχόμενο Flash, καθιστώντας την εμπειρία στο Web ξεχωριστή. Σήμερα, περίπου το 80% των ιστότοπων λειτουργούν με Flash. Ξεχάστε ό,τι μπορεί να είχε συμβεί μέχρι τώρα, να μην μπορείτε δηλαδή να δείτε ολόκληρη μια ιστοσελίδα, λόγω έλλειψης υποστήριξης Flash.

Με το Packard Bell Liberty Tab, θα μπορείτε πάντα να σερφάρετε στο Internet με τον πιο ολοκληρωμένο και δυναμικό τρόπο: για την καλύτερη εμπειρία Web που είχατε ποτέ. Επιπλέον, μπορείτε να σερφάρετε σε διάφορες σελίδες του Internet ταυτόχρονα, έχοντας πολλές καρτέλες στο ίδιο παράθυρο, για πραγματικό multitasking.

Ιδανικό για διασκέδαση, ακόμη και εν κινήσει, με το νέο Packard Bell Liberty Tab μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο Market Place του Android που διαθέτει χιλιάδες εφαρμογές, σε έναν ανοιχτό ψηφιακό κόσμο στον οποίο καθένας μπορεί να συμβάλει ή να προσθέσει νέες εφαρμογές, σε ένα είδος αναπτυσσόμενης κοινότητας.

Το Packard Bell Liberty Tab προσφέρει δυνατότητες παιχνιδιού υψηλής ακρίβειας και ευκρίνειας, χάρη στους ειδικούς ενσωματωμένους αισθητήρες, αλλά και εξαιρετικά ολοζώντανη εμπειρία με τον επεξεργαστή NVIDIA Tegra 2 για βελτιστοποιημένη προβολή HD.

Η διπλή κάμερα (2 megapixel μπροστά και 5 πίσω) είναι ιδανική για να αποτυπώνετε κάθε σημαντική στιγμή της ζωής σας και να τη δημοσιεύετε στο Facebook. Εάν βρεθείτε μακριά από τους φίλους ή την οικογένειά σας, μπορείτε απλώς να μπείτε στο Google Talk και να ξεκινήσετε μια κλήση βίντεο μαζί τους.

Η μπαταρία του Packard Bell Liberty Tab, δεν θα σας εγκαταλείψει εύκολα, αφού διαρκεί μέχρι και 10 ολόκληρες ώρες.

Απολαύστε ελεύθερα
Χάρη στη διάσταση 16:10, το μαύρο πλαίσιο της οθόνης μειώνεται για να απολαμβάνετε μεγαλύτερες εικόνες και βίντεο. Το Packard Bell Liberty Tab διαθέτει πλήρους λειτουργικότητας οθόνη αφής multi-touch 10,1 ιντσών, η οποία παρέχει βέλτιστη εμπειρία θέασης από οποιαδήποτε γωνία. Χάρη στην ευρεία γωνία προβολής, μπορείτε να βλέπετε καθαρά ό,τι εμφανίζεται στην οθόνη, όπου κι αν βρίσκεστε: στο μπαλκόνι ενός καφέ, καθισμένοι στον καναπέ σας ή βλέποντας βίντεο στο YouTube με φίλους γύρω σας. Όλοι θα μπορούν να απολαμβάνουν την εικόνα.

Το μέγεθος οθόνης 10,1 ιντσών και η καλύτερη διαθέσιμη ανάλυση σήμερα (1280 x 800), μεγεθύνουν την προβολή περιεχομένου. Απολαύστε παιχνίδια, ηλεκτρονικά περιοδικά και ιστοσελίδες με λιγότερες κινήσεις.

Εάν θέλετε να μοιραστείτε το περιεχόμενό σας σε μεγάλη οθόνη, χάρη στη θύρα εξόδου HDMI™, απλώς συνδέστε το Packard Bell Liberty Tab στην τηλεόρασή σας και δεν χρειάζεται κανένα άλλο ειδικό εξάρτημα βίντεο.

Η αυτόματη προσαρμογή φωτός εξασφαλίζει την καλύτερη εμπειρία προβολής, ενώ το chipset Dolby Mobile εγγυάται στερεοφωνικό ήχο υψηλής ποιότητας. Υπάρχει επίσης υποδοχή ακουστικών και πλήκτρο αύξησης/μείωσης έντασης ήχου με δυνατότητα άμεσης πρόσβασης.

Εάν χρειάζεστε περισσότερο χώρο για τα ψηφιακά σας αρχεία, μπορείτε να προσθέσετε κάρτα micro SD 32 GB, για να αποθηκεύσετε επιπλέον μέχρι 40 ταινίες ή 8.000 αρχεία μουσικής ή 30.000 φωτογραφίες.

Η σύνδεση με οποιαδήποτε συσκευή είναι εύκολη και άμεση, χάρη στις θύρες USB του Packard Bell Liberty Tab. Δεν χρειάζεστε προσαρμογείς ή ειδικά κιτ συνδεσιμότητας USB.

Οι πολλαπλές επιλογές συνδεσιμότητας, που συμπεριλαμβάνουν Wi-Fi, Bluetooth 2.1 και 3G, μεγιστοποιούν την εμπειρία και σας επιτρέπουν να επικοινωνείτε με όλους όσους σας ενδιαφέρουν.

Ψάχνετε με τους φίλους σας κάποιο μέρος για να διασκεδάσετε; Χάρη στην ενσωματωμένη κεραία GPS και στην εφαρμογή Google Maps στο Honeycomb, μπορείτε να πλοηγήστε αλλά και να γνωρίζετε πού βρίσκεστε σε κάθε σας βήμα, να αναζητάτε καταστήματα και χώρους διασκέδασης και με την έκδοση 3G, να λαμβάνετε ακόμη και οδηγίες κατεύθυνσης ή ζωντανές πληροφορίες για την κυκλοφοριακή κίνηση.

Το νέο Packard Bell Liberty Tab θα είναι διαθέσιμο τον Ιούνιο του 2011 στις ευρωπαϊκές αγορές. Η διαθεσιμότητα, η τιμή και τα τεχνικά χαρακτηριστικά διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα.


ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου