logo2


6/6/11


Καθώς η έκθεση Ε3, η μεγαλύτερη γιορτή της βιομηχανίας των βιντεοπαιχνιδιών, είναι πλέον μερικές ανάσες μακριά, και σίγουρα πολλοί από εσάς ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε ζωντανά τις συνεντεύξεις Τύπου των τριών μεγάλων εταιριών του χώρου -Sony, Microsoft, Nintendo-, ετοιμάσαμε για εσάς αυτόν τον μικρό οδηγό, με διευθύνσεις οι οποίες θα δείξουν σε απευθείας μετάδοση την Ε3 μέσω live streaming, για να σας διευκολύνουμε. 

Η press conference της Microsoft ξεκινά το απόγευμα της 6ης Ιουνίου στις 19:30* και μπορείτε να την παρακολουθήσετε είτε μέσα από το GameOver, είτε πατώντας τον ακόλουθο σύνδεσμο.  Mάλιστα οι χρήστες του Xbox Live θα μπορούν να συνδεθούν και με το προφίλ που διατηρούν στην υπηρεσία.
Η press conference της Sony θα αρχίσει στις 3:00 η ώρα το πρωί της 7ης Ιουνίου και το επίσημο site της εταιρίας απ' όπου μπορείτε να τη δείτε -αν δεν σας πειράζει το ξενύχτι (εμείς πάντως θα ξενυχτίσουμε!)- θα το βρείτε πατώντας το παρακάτω link.
Τέλος, στις 19:00* η ώρα το απόγευμα της 7ης Ιουνίου θα λάβει χώρα η press conference τηςNintendo, την οποία μπορείτε να δείτε από την ειδικά διαμορφωμένη της σελίδα για την Ε3.
Αναμενόμενα και οι τρείς σελίδες προσφέρουν πρόσβαση σε αποκλειστικό περιεχόμενο τόσο πρίν όσο και μετά τις συνεντεύξεις Τύπου για όσο διάστημα θα "τρέχει" η έκθεση. Φυσικά, πέρα από το live streaming των συνεντεύξεων Τύπου, Ε3 σημαίνει και σωρεία ειδήσεων και ανακοινώσεων.
Πηγή: gameover.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου