logo2


3/6/11

Xbox Live Diamond TV
Η Microsoft φαίνεται ότι βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της υπηρεσίας Xbox Live Diamond TV, η οποία θα ενσωματωθεί στο Xbox Live και θα προσφέρει videos και μουσική στους χρήστες, εκμεταλλευόμενη και τις δυνατότητες του Microsoft Kinect!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα WinRumors, η Microsoft βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο διαπραγματεύσεων με παρόχους υλικού και αναμένεται ότι θα παρουσιάσει την υπηρεσία Diamond TV στην επερχόμενη E3 2011!
Στις τεχνικές λεπτομέρειες να αναφέρουμε ότι είναι ανεξάρτητη υπηρεσία IPTV, βασισμένη σε ειδικά σχεδιασμένο SoC (system-on-chip) και χρησιμοποιεί την τεχνολογία Microsoft Silverlight.
Εξάλλου, η Microsoft θα ανακοινώσει στην E3 2011 και τη νέα σειρά προϊόντων-υπηρεσιών “Fusion”, καθώς έχει ήδη κατοχυρώσει τα trademarks “Fusion Vault”, “Fusion Genesis” και “Fusion Sentient”, ενώ έχει κλείσει και το domain www.xboxfusion.com.
Τέλος, περιμένουμε και τη νέα υπηρεσία live streaming Microsoft Ventura, με videos και μουσική, η οποία θα περιλαμβάνει αρκετά στοιχεία από social networks!
[πηγή WinRumors]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου