logo2


27/3/12



Google Summer Of Code 2012, Η ευκαιρία του φοιτητή πληροφορικήςΤο Google Summer of Code 2012 έχει ανακοινωθεί.
Παρακαλώ ρίξτε μια ματιά στο χρονολόγιο για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προθεσμίες.
Σχετικά με το Google Summer of Code!
Το Google Summer of Code είναι ένα...
παγκόσμιο πρόγραμμα που προσφέρει υποτροφίες σε φοιτητές προγραμματιστές να γράψουν κώδικα για διάφορα έργαανοικτού κώδικα/λογισμικού. Συνεργαζόμαστε με πολλά έργα ανοιχτού κώδικα και τεχνολογίας που σχετίζονται με τις κοινότητες/ομάδες λογισμικού και χρηματοδοτούμε διάφορα έργα σε περίοδο τριών μηνών.


 Από την ίδρυσή του το 2005, το πρόγραμμα έχει συγκεντρώσει περίπου 5.500 επιτυχόντες συμμετέχοντες φοιτητές και πάνω από 3000 μέντορες από περισσότερες από100 χώρες σε όλο τον κόσμο, όλα για την αγάπη του κώδικα και του προγραμματισμού.


Μέσα από το Google Summer of Code, γίνονται δεκτοί υποψήφιοι φοιτητές σε συνδυασμό με έναν σύμβουλο ή μέντορα από τα συμμετέχοντα έργα, κερδίζοντας έτσι την έκθεση σε πραγματικά σενάρια ανάπτυξης λογισμικού και την ευκαιρία για την απασχόληση σε τομείς που σχετίζονται με ακαδημαϊκές επιδιώξεις τους. Με τη σειρά τους, τα συμμετέχοντα έργα μπορούν πιο εύκολα να εντοπίσουν και να προσλάβουν νέους προγραμματιστές. Το καλύτερο από όλα είναι ότι περισσότερος πηγαίος κώδικας δημιουργείται προς χρήση και όφελος όλων.
Για να μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα, μελετήστε τη σελίδα με τιςΣυχνές Ερωτήσεις.
Πού θα μας βρείτε;
Μπορείτε να μιλήσετε μαζί μας σχετικά στο Internet Relay Chat (IRC), στη λίστα ταχυδρομείου μας ή ακολουθήστε μας σε διάφορες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Ίσως επίσης να θέλετε να εγγραφείτε στο Google Open Source Blogγια τακτικές ενημερώσεις του προγράμματος
Πηγή: myplaisio.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου