logo2


9/12/10

Η Google εγκαινίασε το Chrome Web Store προσφέροντας εφαρμογές, λογισμικό και extensions για τον δημοφιλή web browser – αλλά και πάνω από 200 διαφορετικά παιχνίδια.



Αυτή τη στιγμή το κατάστημα είναι διαθέσιμο μόνο στους χρήστες από τις ΗΠΑ, αλλά υποστηρίζεται ήδη από πολλές εταιρείες του gaming, όπως η Electronic Arts, η Zynga, η Digital Chocolate, η Jagex, η Spryfox, η Bigpoint και η Namco.
Ένα από τα ανώτερα στελέχη της EA, ο John Schappert, αποκάλυψε ότι η καινούρια έκδοση του δημοφιλούς παιχνιδιού της Poppit θα διατεθεί δωρεάν με τον Chrome 9. “Με τη βοήθεια του Web Toolkit της Google, έχουμε τη δυνατότητα να ενισχύσουμε στο έπακρο κλασσικούς τίτλους σαν το Poppit και να τα μεταμορφώσουμε σε σύγχρονα HTML5 games γι’ αυτή τη νέα πλατφόρμα,” δήλωσε.

Το κατάστημα χωρίζει τα παιχνίδια σε κατηγορίες – σε Arcade, σε RPS και Role-Playing, σε Sports και σε Virtual Worlds – και φιλοξενεί καλούς τίτλους σαν το FIFA Superstars, το Knightfall: Death and Taxes, το War of Legends, το Plants Vs Zombies και το Fancy Pants Adventure.

“Το web έχει γίνει μια απίστευτα ισχυρή πλατφόρμα για καινοτομίες, αφού επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν πολλά περισσότερα πράγματα online απ’ όσα μπορούσαν να φανταστούν,” συμπλήρωσε ο Sundar Pichai, αντιπρόεδρος του τμήματος διαχείρισης προϊόντων του Google Chrome.

“Το Chrome Web Store επιδεικνύει τη δύναμη του ανοιχτού σε όλα web και νοιώθουμε ενθουσιασμένοι που φιλοξενεί αρκετούς τίτλους της EA στο περιεχόμενό του,” συμπλήρωσε. Το Chrome Web Store βασίζεται στην HTML5 και λειτουργεί πάνω στον Chrome web browser. Ανακοινώθηκε για πρώτη φορά τον περασμένο Μάιο.

Πηγή: pcmaster

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου