logo2


22/2/11

Η Microsoft ξεκίνησε την διάθεση της πρώτης αναβάθμισης για το Windows Phone 7. Δυστυχώς για τους "βιαστικούς" αγοραστές, δεν είναι η πολυαναμενόμενη αναβάθμιση υποστήριξης της δυνατότητας αντιγραφής/επικόλλησης (copy/paste) αλλά πρόκειται για μια αναβάθμιση του μηχανισμού αναβάθμισης του Windows Phone 7 η οποία θα ανοίξει τον δρόμο «για όλες τις μελλοντικές ενημερώσεις στο τηλέφωνο σας, όπως τη δυνατότητα αντιγραφής/επικόλλησης ή τη βελτιωμένη αναζήτηση στο Marketplace».


Η ενημέρωση που θα φέρει αυτά τα νέα χαρακτηριστικά μαζί με άλλες βελτιώσεις στην απόδοση αναμένεται να γίνει διαθέσιμη αρχές Μαρτίου, με μια μεγαλύτερη αναβάθμιση με την κωδική ονομασία Mango, να έρχεται λίγους μήνες μετά που θα προσθέσει δυνατότητες multitasking για εφαρμογές τρίτων και βελτιωμένη περιήγηση μέσω IE9.

Η Microsoft θα διαθέσει την εν λόγω - όχι τόσο σημαντική - αναβάθμιση σταδιακά τις επόμενες ημέρες. Να σημειωθεί ότι δεν θα είναι διαθέσιμη over-the-air (με την χρήση απλά μιας ασύρματης σύνδεσης με το Internet). Αντ’ αυτού οι χρήστες θα λάβουν ένα μήνυμα που θα τους ενημερώνει να συνδέσουν τις συσκευές τους με το PC ή το Mac ώστε να κατεβάσουν και να εγκαταστήσουν την αναβάθμισημέσω ενός προγράμματος. Πριν γίνει η διαδικασία, το πρόγραμμα θα παίρνει αυτόματα αντίγραφο ασφαλείας. Τέλος, η Microsoft δημοσίευσε μια σελίδα ιστορικού αναβαθμίσεων ώστε να βοηθήσει τους χρήστες να παρακολουθούν τις αλλαγές από έκδοση σε έκδοση.



Πηγή: adslgr.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου