logo2


22/2/11

Μετά από την αποχώρηση της Activision από το PC Gaming Alliance (εφεξής PCGA), δύο ακόμα ιδρυτικά μέλη ανακοίνωσαν ότι θα ακολουθήσουν το παράδειγμα της Activision. Ο πρόεδρος του PCGA, Matt Ployhar, σε τηλεφωνική του συνέντευξη στο Big Download, επιβεβαίωσε την αποχώρηση της Microsoft και της Nvidia αλλά δεν θέλησε να σχολιάσει τους λόγους για τους οποίους συνέβη αυτό.


Ο κ. Ployhar είπε ότι δεν πιστεύει ότι οι εν λόγω αποχωρήσεις θα επηρεάσουν το PCGA, το οποίο συνεχίζει να έχει μέλη εταιρείες όπως Epic, AMD, Intel, Dell και Acer.

Σε πρόσφατο blog post, ο κ. Ployhar ανέφερε ότι «είναι ακόμη νωρίς ώστε να προβούμε σε εικασίες» σχετικά με τους επόμενους στόχους του PCGA, αλλά θα ήταν πιθανός ο εξορθολογισμός των απαιτήσεων του hardware ώστε να αντιμετωπιστεί η πειρατεία και το DRM. Έγραψε επίσης ότι η πειρατεία στα παιχνίδια των υπολογιστών βρίσκεται σε ύφεση αφού νέα επιχειρηματικά μοντέλα την καθιστούν λιγότερο βιώσιμη ή τουλάχιστον λιγότερο ελκυστική, αν και τις τελευταίες εβδομάδες έχουν αμαυρωθεί από υψηλού προφίλ διαρροέςπαιχνιδιών.



Πηγή: adslgr.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου