logo2


23/11/10


orion-pc-eon17-ultimate-gaming-laptop


Το όνομα Origin PC μπορεί να μην σας λέει πολλά όμως το δημιούργημά της το EON17 μιλάει από μόνο του. Πως να μην το κάνει άλλωστε όταν πίσω από την... σχετικά απλή οθόνη Full HD των 17.3- ιντσών κρύβονται χαρακτηριστικά που περιμένουν με ανυπομονησία την κάθε “πρόκληση”. Μιλώντας πιο συγκεκριμένα το EON17 είναι ένα notebook υψηλών επιδόσεων κατάλληλο για gaming και όχι μόνο που βασίζεται στον πανίσχυρο desktop επεξεργαστή της Intel, τoν Core i7 980X ( 6 Cores ), διαθέτει όχι μια αλλά δυο κάρτες γραφικών GeForce 480M σε SLI συνδεσμολογία και έως 24GB μνήμη RAM. Σας δίνω λίγο ακόμα χρόνο για να το επεξεργαστείτε καλύτερα ?!.
Τώρα, αφήνοντας τον επεξεργαστή και την κάρτα γραφικών περνάμε στην αποθήκευση των δεδομένων όπου ο σκληρός δίσκος HDD του 1TB ή ο SSD των 512GB για ακόμα καλύτερες επιδόσεις φτάνει και περισσεύει για κάθε ανάγκη. Όσον αφορά την μονάδα Blu-Ray, τα 5 ηχεία μαζί με το subwoofer, το 9-1 card reader, τα δυο USB 3.0, το Tv Τuner, τις εξόδους DVI και HDMI 1.4 καθώς και πολλά άλλα…περνούν απλά απαρατήρητα.
Και επειδή οι υψηλές επιδόσεις πάντα κοστίζουν, τα 2,499$ που απαιτεί η Origin PC για το EON17 μάλλον δεν φαίνονται και τόσα πολλά, αν σκεφτείτε πως τέτοια χαρακτηριστικά είναι δύσκολα να τα βρεί κανείς ακόμα και σε desktop PC.
orion-eon17-laptop-gaming

Πηγή : http://www.originpc.com/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου