logo2


17/5/11

Seagate: Παρουσιάζει τον νέο της HDD για iOS και Android συσκευέςΗ Seagate, έκανε θα λέγαμε μια ενδιαφέρουσα αλλά παράλληλα και μια προτότυπη προσθήκη στην σειρά GoFlex που αποτελείται από εξωτερικές λύσεις αποθήκευσης. Συγκεκριμένα...
παρουσίασε τον νέο της GoFlex Satellite εξωτερικό σκληρό δίσκο, που αποτελεί τον πρώτο HDD ο οποίος λειτουργεί με μία μπαταρία ενώ συγχρόνως μπορεί να συνδεθεί ασύρματα με συσκευές που υποστηρίζουν Wi-Fi συνδεσιμότητα συμπεριλαμβανομένου των iOS αλλά και των Android tablets ή smartphones.

Με τιμή που ξεκινάει από τα $200 για το μοντέλο χωρητικότητας 500GB, σίγουρα δεν αποτελεί μια φθηνή λύση αποθηκευτικού χώρου για απλούς χρήστες, αλλά φαίνεται ότι η Seagate ευελπιστεί να εισέλθει δυναμικά στην αγορά, εξαιτίας του περιορισμένου χώρου αποθήκευσης που παρέχουν οι φορητές συσκευές. Ο εν λόγω δίσκος μπορεί να παρέχει ταυτόχρονα έως και τρείς συνδέσεις, ενώ παράλληλα υπόσχεται και εύκολη πρόσβαση στα αρχεία σας, μέσω ενός απλού web browser.

Μάλιστα η ύπαρξη ενός GoFlex Media app για το iOS, επιτρέπει την εύκολη μεταφορά των αρχείων μεταξύ της φορητής συσκευής σας και του σκληρού, ενώ αναμένεται ανάλογη εφαρμογή και για το Android λίαν συντόμως. Όσον αφορά την διάρκεια της μπαταρίας του, ο νέος εξωτερικός σκληρός υπόσχεται να παρέχει έως και πέντε ώρες συνεχούς λειτουργίας ενώ έως και 25 σε κατάσταση idle. Aκόμη όπως και άλλα GoFlex προιόντα μπορείτε να τον συνδέσετε με τον υπολογιστή σας μέσω θύρας USB 2.0 ή USB 3.0.

Με τον νέο GoFlex Satellite ελπίζουμε να παρέχουμε στους χρήστες αρκετή ευκολία στην αποθήκευση των δεδομένων τους. Επιπλέον δίνουμε στους χρήστες, να έχουν άμεση πρόσβαση στα αποθηκευμένα αρχεία τους, χωρίς να χρειάζεται να εξαρτώνται από online hosters, δήλωσε ο Patrick Connolly, VP και general manager της Seagate.

Στην ουσία πρόκειται για έναν κοινό σκληρό δίσκο, μόνο ο συγκεκριμένος εξοπλίζεται με συνδεσιμότητα Wi-Fi και απαιτεί για την λειτουργία του μια ενσωματωμένη μπαταρία. Τέλος ο νέος σκληρός είναι διαθέσιμος για προπαραγγελία από το Seagate.com, Amazon και BestBuy.com ενώ αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του στα ράφια των καταστημάτων τον ερχόμενο Ιούλιο.

Seagate: Παρουσιάζει τον νέο της HDD για iOS και Android συσκευές

Seagate: Παρουσιάζει τον νέο της HDD για iOS και Android συσκευές

Seagate: Παρουσιάζει τον νέο της HDD για iOS και Android συσκευές



Seagate: Παρουσιάζει τον νέο της HDD για iOS και Android συσκευές


Πηγή: thelab.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου