logo2


20/2/14

Ποιος δεν έχει παίξει drums με το στυλό, δεν έπαιξε τεντώνοντας μια κλωστή ή μια τρίχα, δεν έπαιξε ρυθμικά με τουλάχιστον 2-3 αντικείμενα στο δρόμο με σκοπό να παίξει μουσική τουλάχιστον μια φορά στη ζωή του! Καιρός να συνδέσετε όλα τα παραπάνω στα ηχεία σας και να απολαύσετε τις δημιουργίες σας!





Ο λόγος για ένα project που ακούει στο όνομα MOGEES το οποίο βγαίνει από τη φράση Mosaicing Gestural Surface και δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα μικρόφωνο που αγγίζει επιφάνειες και μετατρέπει τις δονήσεις σε ήχο! Κολλήστε το ειδικό μικρόφωνο σε οποιαδήποτε επιφάνεια, όταν λέμε οποιαδήποτε το εννοούμε, μπορείτε να το βάλετε σε τοίχο, σε τζάμι, σε κολόνα, σε φράχτη ακόμα και στο κορμό ενός δέντρου! Συνδέστε την άλλη άκρη με το κινητό σας τηλέφωνο και τρέξτε την εφαρμογή που θα μετατρέψει όλες τις δονήσεις σε μουσική διάφορων οργάνων που εσείς μπορείτε να επιλέξετε!






Φυσικά το εγχείρημα δεν άργησε να βρει ανταπόκριση και τώρα βρίσκεται ήδη στη λίστα των διαθέσιμων Kickstarters όπου στην ουσία κάνετε προπαραγγελία και δηλώνετε το ενδιαφέρον σας για να βγει το προϊόν στην αγορά το συντομότερο δυνατό! Η τιμή του ξεκινά από 67$ δολάρια και περιλαμβάνει την εφαρμογή και ένα μικρόφωνο. Τώρα αν είστε έτοιμοι να βγείτε εκεί έξω και να κάνετε τα Live σας, υπάρχει και μια πιο ακριβή έκδοση, κοστίζει 100$ δολάρια και περιέχει μια μεγαλύτερη γκάμα ήχων και ένα μεγαλύτερης ακριβείας μικρόφωνο.





Εδώ βρίσκεται η επίσημη σελίδα που μπορείτε να δηλώσετε την υποστήριξή σας για το MOGEES




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου